ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ MOODLE ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

Ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι το MOODLE λειτουργεί κανονικά και θα είναι διαθέσιμο μέχρι το βράδυ του Σαββάτου στις 24:00 για τις δηλώσεις σας.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγγραφείτε στις ομάδες των εργαστηρίων είναι να έχετε κάνει εγγραφή στο moodle. Όσοι δεν κάνατε εγγραφή δεν μπορείτε να μπείτε και να δηλώσετε εργαστήρια.
Όσοι έχετε κάνει εγγραφή στο MOODLE και δεν καταφέρατε να επιλέξετε την ομάδα που επιθυμείτε να γνωρίζετε ότι δεν έκλεισαν οι ομάδες. Υπάρχει πάντα η επιλογή «δεν μπόρεσα να επιλέξω» η οποία θα σας εντάξει αυτόματα σε κάποια ομάδα.
Οποιαδήποτε αλλαγή σε ομάδες μετά την λήξη των δηλώσεων των εργαστηρίων μπορεί να γίνει μόνο με την σύμφωνη γνώμη του υπεύθυνου για κάθε μάθημα καθηγητή.
Για όσους δεν θα μπορέσουν να κάνουν δήλωση στο MOODLE για διαφόρους λόγους θα υπάρξει δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας το Σάββατο το βράδυ στις 8μμ και για μία ώρα στο zoom με τον κύριο Ντόμπρο Αριστείδη (dobros@ihu.gr).
Η Επικοινωνία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα 103. Την διεύθυνση θα την βρείτε στο moodle : https://moodle.teithe.gr/course/view.php?id=3347 (στην αρχή της ίδιας σελίδας με τις δηλώσεις)
Εκ του Τμήματος