ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΩ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΜΗΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ:

ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ.

ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗ ‘ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ΄ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ.

 ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ:

ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ http://www.lisa.ihu.gr ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ:

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΤΥΠΑ-ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ «ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ».

ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ (ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ E-MAIL ΤΟΥΣ Ή ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ FAX), ΤΟ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ. ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΕ ΚΕΠ ‘Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥΝ THN ΑΙΤΗΣΗ (ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ Ή COURIER) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (ΠΑΣΟ) ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
Τ.Θ. 140
Τ.Κ. 57400
ΣΙΝΔΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ (ΜΕ E-MAIL Ή FAX) ΤΗ ‘ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ’.