Digital skills masterclass: Ψηφιακές δεξιότητες και γραμματισμός στα μέσα ως σημαντικές δεξιότητες στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: ο ρόλος των εκπαιδευτικών και των βιβλιοθηκονόμων”

Τo Perrotis College και η Αμερικανική Γεωργική Σχολή σε συνεργασία με το Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας, Αρχειονομίας & Συστημάτων Πληροφόρησης του ΔΙ.ΠΑ.Ε. και το Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα:

Digital skills masterclass: Ψηφιακές δεξιότητες και γραμματισμός στα μέσα ως σημαντικές δεξιότητες στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: ο ρόλος των εκπαιδευτικών και των βιβλιοθηκονόμων”.

📆 την Τρίτη 4 Απριλίου, 17:00-21:00 στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Cisco στη Θεσσαλονίκη.

➡️Δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://bit.ly/digital_skills_masterclass

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου NERDVET. THINK SMART! ENHANCING CRITICAL THINKING SKILLS & MEDIA LITERACY IN VET.Με την υποστήριξη των:

Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης ΕΕΒΕΠ AGLIS University of NicosiaΚυπριακή Ένωση Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΚΕΒΕΠ)International Peace Journalism Laboratory