Εκδήλωση για τον εορτασμό του Ευρωπαϊκού Μήνα Κυβερνοασφάλειας στις 14-12-2021

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση στο πλαίσιο εορτασμού του European Cyber Security Month 2021 (ECSM 2021) διοργανώνει την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:00-10:50 π.μ το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ μαζί με την Ελληνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ως επίσημοι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ελλάδα για τη εκστρατεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών – ENISA.

Η φετινή εκστρατεία ECSM έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση ζητημάτων ασφάλειας που αφορούν την προστασία της καθημερινότητας μας στο διαδίκτυο (Cyber Secure From Home) αλλά και την ενημέρωση των φοιτητών σχετικά με το πώς πρέπει να ενεργούν αν και εφόσον πέσουν θύματα απάτης στο διαδίκτυο (First Aid). Tέλος θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τις αναδυόμενες τεχνολογίες (όπως έξυπνα ρολόγια κ.λπ.) και τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε τέτοια προϊόντα.

Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στην εκδήλωση, συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω Team στην Αίθουσα 16.

Η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου 2021.