ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2022-23 ΕΩΣ 4/4/2023

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2022-23 ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ “UNIPORTAL” ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/03/2023 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 04/04/2023

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΛΑΘΩΝ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

Οι φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις και έκαναν αίτηση στη γραμματεία για μετάβαση στο πανεπιστημιακό πρόγραμμα και απόκτηση πανεπιστημιακού πτυχίου αυτό το εξάμηνο (το εαρινό 2022-23) δεν θα κάνουν δήλωση των 4 μαθημάτων του Η’ εξαμήνου στο UNIPORTAL. Η δήλωση των μαθημάτων τους θα γίνει από τη γραμματεία.

Προσοχή! Σε περίπτωση που δεν περάσουν αυτά τα μαθήματα στο εαρινό εξάμηνο 2022-23 από το επόμενο εξάμηνο και για όλα τα επόμενα εξάμηνα θα πρέπει να τα δηλώνουν οι ίδιοι στο UNIPORTAL.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:

Οι φοιτητές του 2ου εξαμήνου (που εισήχθησαν το χειμ. εξαμ. 2022/2023) μπορούν να δηλώσουν μόνο τα μαθήματα του 2ου εξαμήνου.
Οι φοιτητές που βρίσκονται στο 2ο μέχρι και 7ο εξάμηνο μπορούν να δηλώσουν μέχρι 36 διδακτικές μονάδες.
Οι φοιτητές που βρίσκονται στο 8ο εξάμηνο μπορούν να δηλώσουν μέχρι 42 διδακτικές μονάδες.
Οι φοιτητές που βρίσκονται στο 9ο εξάμηνο και άνω μπορούν να δηλώσουν όλα τα μαθήματα που χρωστάνε ανεξαρτήτως εξαμήνων και διδακτικών μονάδων για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εμβόλιμη εξεταστική.
Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν δηλώσει και παρακολουθήσει έστω και μία φορά τα μαθήματα σε παλαιότερα εξάμηνα.

Τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου διδάσκονται όπως φαίνονται στο ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων εαρινού εξαμήνου.

Τα χειμερινά μαθήματα δεν διδάσκονται και δηλώνονται μόνο για συμμετοχή στην εξεταστική.

Οι φοιτητές που δεν οφείλουν μαθήματα αλλά εκπονούν μόνο την πτυχιακή και πρακτική τους άσκηση δεν απαιτείται να κάνουν δήλωση μαθημάτων στο UNIPORTAL.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ, ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΡ. ΕΞΑΜ. 2022-23, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ.