ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΘΕΤΙΚΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ COVID-19 ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ» ώρα 9:00 – 10:40 στο ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΡΙΟ και «ΚΑΤΑΛΟΓΟΓΡΑΦΗΣΗ II» ώρα 9:00 -11:40 αίθουσες 8 και 5.

Ενημερώνουμε όλους τους συμμετέχοντες στα μαθήματα: «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ» ώρα 9:00 – 10:40 στο ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΡΙΟ και «ΚΑΤΑΛΟΓΟΓΡΑΦΗΣΗ II» ώρα 9:00 -11:40 αίθουσες 8 και 5, ότι εμφανίστηκε θετικό κρούσμα covid-19.
Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που έχουν εκδοθεί, παρακαλείσθε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:
 Αν δεν είστε εμβολιασμένοι και εισήλθατε στο ίδρυμα με rapid test ή PCR test, μπαίνετε υποχρεωτικά σε καραντίνα 10 ημερών. Αν μετά το πέρας των 10 ημερών δεν φέρετε συμπτώματα της νόσου σε συνδυασμό με τα αντίστοιχα αρνητικά διαγνωστικά tests τότε δεν απαιτείται περαιτέρω έλεγχος, ενώ αν εμφανιστεί οποιοδήποτε σύμπτωμα ή θετικό test μπαίνετε σε καραντίνα 10 ημερών.
 Οι υπόλοιποι/ες φοιτητές/τριεςπου έχετε εμβολιαστεί ή νοσήσει εντός των τελευταίων 6 μηνών και παρευρεθήκατε στα μαθήματα αυτά είναι απαραίτητο να παρακολουθήσετε στενά την υγεία σας. Στο πλαίσιο αυτό, συστήνεται η αξιοποίηση των αυτοδιαγνωστικών ελέγχων (selftests) δυο φορές την εβδομάδα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Σε περίπτωση εμφάνισης οποιουδήποτε παραμικρού συμπτώματος μέσα στις επόμενες 10 ημέρες, καλείστε να μην προσέλθετε στο Τμήμα και προχωρήστε άμεσα σε rapid test ή PCR test. Σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και του ΔΙΠΑΕ θα πραγματοποιηθεί απολύμανση στις εν λόγω αίθουσες.
 Χρήσιμες Πληροφορίες: Τηλέφωνο του ΕΟΔΥ : 2105212054
 Θα ακολουθήσει διαδικασία απολύμανσης στις αίθουσες.