ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2019-20

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2019-20 ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ “ΠΥΘΙΑ”

ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/04/2020 (μετά τις 12.00 το μεσημέρι)  ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30/04/2020.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΛΑΘΩΝ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

Το μάθημα “Αρχεία και Οργάνωση τους” του Δ’ Εξαμήνου ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ το εαρινό εξάμηνο 2019-20. Μπορούν να το δηλώσουν μόνο οι φοιτητές που βρίσκονται  από 9ο εξάμηνο και άνω (και το είχαν παρακολουθήσει σε παλαιότερο εξάμηνο) για να μπορέσουν να συμμετέχουν στην εμβόλιμη εξεταστική.

Τα μαθήματα: “Μάρκετινγκ και Δημόσιες Σχέσεις Βιβλιοθηκών, Αρχείων”  και “Συντήρηση και Διατήρηση Υλικού” του ΣΤ΄ Εξαμήνου θα δηλωθούν κανονικά από τους φοιτητές. Σχετικά με την έναρξη διδασκαλίας και τα συμπληρωματικά μαθήματα των διδασκόντων οι φοιτητές θα ενημερωθούν με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του τμήματος.

Οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το μάθημα “Μάρκετινγκ και Δημόσιες Σχέσεις Βιβλιοθηκών, Αρχείων θα δηλώσουν στην ΠΥΘΙΑ το μάθημα “Μάρκετινγκ και Δημόσιες Σχέσεις (6003).

Οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το μάθημα “Συντήρηση και Διατήρηση Υλικού” θα δηλώσουν στην ΠΥΘΙΑ το μάθημα  “Πηγές πληροφόρησης: Θετικές και Εφαρμοσμένες Επιστήμες” (6001).

Οι φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα “Ιστορία Πολιτισμού” ή “Ιστορία Τέχνης” δηλώνουν στην ΠΥΘΙΑ το μάθημα “Θεωρίες της Μάθησης” (6005).

Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου 2019-20 “Βιβλιογραφία” και “Οργάνωση και Λειτουργία Λαϊκών Βιβλιοθηκών” θα διδαχθούν στο εαρινό εξάμηνο 2019-20

Οι φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα “Βιβλιογραφία” δηλώνουν στην ΠΥΘΙΑ το μάθημα “Σεμινάριο Τελειοφοίτων” (7001) και πρέπει να βρίσκονται στο 8ο τυπικό εξάμηνο και άνω.

Οι φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα “Οργάνωση και Λειτουργία Λαϊκών Βιβλιοθηκών” δηλώνουν στην ΠΥΘΙΑ το μάθημα “Οργάνωση και Λειτουργία Μονάδων Πληροφόρησης” (7006) και πρέπει να βρίσκονται στο 8ο τυπικό εξάμηνο και άνω.

Οι φοιτητές που το χειμερινό εξάμηνο 2019-20 έκαναν μετάβαση από το παλιό πρόγραμμα σπουδών του ΤΕΙ στο καινούργιο πρόγραμμα του ΔΙ.ΠΑ.Ε. και  δεν πέρασαν κάποια ή και τα 4 μαθήματα θα πρέπει να δηλώσουν τα μαθήματα που χρωστάνε στην ΠΥΘΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.

Οι φοιτητές που το εαρινό εξάμηνο 2019-20 έκαναν μετάβαση από το παλιό πρόγραμμα σπουδών του ΤΕΙ στο καινούργιο πρόγραμμα του ΔΙ.ΠΑ.Ε.  όπως έχουν ήδη ενημερωθεί δεν θα δηλώσουν τα 4 μαθήματα του καινούργιου προγράμματος σπουδών στην ΠΥΘΙΑ γιατί ΘΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:

  • Οι φοιτητές του 2ου εξαμήνου (που εισήχθησαν το χειμ. εξαμ. 2019/2020) μπορούν να δηλώσουν μόνο τα μαθήματα του 2ου εξαμήνου.
  • Οι φοιτητές που βρίσκονται στο 2ο μέχρι και 5ο εξάμηνο μπορούν να δηλώσουν μέχρι 36 διδακτικές μονάδες.
  • Οι φοιτητές που βρίσκονται στο 6ο μέχρι και 8ο  εξάμηνο μπορούν να δηλώσουν μέχρι 47 διδακτικές μονάδες.
  • Οι φοιτητές που βρίσκονται στο 9ο εξάμηνο και άνω μπορούν να δηλώσουν όλα τα μαθήματα που χρωστάνε ανεξαρτήτως εξαμήνων και διδακτικών μονάδων για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εμβόλιμη εξεταστική του Ιουνίου.
  • Οι φοιτητές που δεν οφείλουν μαθήματα αλλά εκπονούν μόνο την πτυχιακή και πρακτική τους άσκηση θα υποβάλλουν κενή δήλωση.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:

  • Μετά την ολοκλήρωση και αποστολή της δήλωσης στη γραμματεία οι φοιτητές θα πρέπει να την αποθηκεύσουν στο προσωπικό τους αρχείο. Η προσκόμιση της εκτυπωμένης δήλωσης μαθημάτων στη γραμματεία έχει καταργηθεί.
  • Εκπρόθεσμες δηλώσεις δεν θα γίνονται δεκτές.