ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜ. ΕΞΑΝΗΝΟΥ 2023-24

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2023-24 ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ “UNIPORTAL”
ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 24/10/2023 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/11/2023.
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΛΑΘΩΝ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:
• Οι φοιτητές του 1ου εξαμήνου (που εισήχθησαν το χειμ. εξαμ. 2023/2024) δεν θα δηλώσουν μαθήματα στο UNIPORTAL. Τα μαθήματα θα δηλωθούν από τη γραμματεία.
• Οι φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις και έκαναν αίτηση στη γραμματεία για μετάβαση στο πανεπιστημιακό πρόγραμμα και απόκτηση πανεπιστημιακού πτυχίου αυτό το εξάμηνο (το χειμερινό 2023-24) δεν θα κάνουν δήλωση των 4 μαθημάτων του Η’ εξαμήνου στο UNIPORTAL. Η δήλωση των μαθημάτων τους θα γίνει από τη γραμματεία.
Προσοχή! Σε περίπτωση που δεν περάσουν αυτά τα μαθήματα στο χειμερινό εξάμηνο 2023-24 από το επόμενο εξάμηνο και για όλα τα επόμενα εξάμηνα θα πρέπει να τα δηλώνουν οι ίδιοι στο UNIPORTAL.
ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:
 Οι φοιτητές που βρίσκονται στο 1ο μέχρι και 7ο εξάμηνο μπορούν να δηλώσουν μέχρι 36 διδακτικές μονάδες.
 Οι φοιτητές που βρίσκονται στο 8ο εξάμηνο μπορούν να δηλώσουν μέχρι 42 διδακτικές μονάδες.
 Οι φοιτητές που βρίσκονται στο 9ο εξάμηνο και άνω μπορούν να δηλώσουν όλα τα μαθήματα που χρωστάνε ανεξαρτήτως εξαμήνων και διδακτικών μονάδων για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εμβόλιμη εξεταστική. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν δηλώσει και παρακολουθήσει έστω και μία φορά τα μαθήματα σε παλαιότερα εξάμηνα.
Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου διδάσκονται όπως φαίνονται στο πρόγραμμα μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου.
Τα εαρινά μαθήματα δεν διδάσκονται και δηλώνονται μόνο για συμμετοχή στην εξεταστική.
 Οι φοιτητές που δεν οφείλουν μαθήματα αλλά εκπονούν μόνο την πτυχιακή και πρακτική τους άσκηση δεν απαιτείται να κάνουν δήλωση μαθημάτων στο UNIPORTAL.
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ, ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜ. ΕΞΑΜ. 2023-24, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.
• ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Η ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΆΜΗΝΟ 2023-24 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. ΟΣΟΙ ΕΙΣΗΧΘΗΣΑΝ ΩΣ ΔΙΠΑΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΘΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥΣ ΕΑΡΙΝΟ 2023-24.